Im Addicted to straws

Ja, jag har blivit beroende av sugrör. Just nu dricker jag redberry-smoothie med det sista sugröret vi har hemma. Alltid när jag ska dricka något hemma så MÅSTE jag dricka ur ett sugrör. Jag måste alltid välja vilken färg jag vill ha beroende på vad färgen på det jag ska dricka har. Sugröret och drickan måste liksom se snygga ut med varandra haha. Det får inte vara t ex rosa sugrör när jag ska dricka röd saft för färgerna är för lika då (osnyggt). Mamma måste köpa fler, hur ska jag överleva morgondagen UTAN sugrör? Jag har vant mig vid det så nu känns det konstigt att dricka ur ett vanligt glas, till och med när jag är i skolan eller på restaurang för jag känner att något fattas.

"I LOVE YOU"- the three words women crave, men fear, and teenagers abuse.

.
-
Ibland är jag glad över att vara singel och planerar på att vara det. Så innan du funderar på att ge dig in i ett förhållande, är du redo? Det är så många personer i min omgivning som får stå ut med controlfreaks, players, breakups och vet inte vad. Vilket som så är det alltid drama.

Controlfreaks
Personligen så tycker jag att det är gulligt att man bryr sig lite extra. Men snälla, ÖVERDRIV inte?!! och då menar jag att man får dom här frågorna vart man än går: Vart är du? Vad gör du? Vilka är du med? Vad heter dom? VAA är det en kille/tjej med, vem fan är det och varför är den personen där?!!
asså snälla, ni måste ta det lugnt och låt varandra ha ett liv också. Vissa är så mycket controlfreaks att ena personen blir tvungen att dissa sina vänner för att va med sin kille/tjej och i längden inser man att man inte kan va i ett sånt förhållande. och NEJ det är inte gulligt med controlfreaks. Man ska kunna ta en fika med sina tjejer/polare utan att få ett sms varannan minut. Vart är tilliten? enda orsaken till att ett controlfreak är som den är e för att han/hon inte litar på sin tjej/kille. Ett förhållande utan tillit är som en bil utan bensin, du kan stanna i den hur länge du vill men den kommer inte åka nånstans.

Players
BLÄÄÄH, tyvärr är dom oftast sjukt snygga/populära bland tjejerna/killarna så man faller lätt för det dom säger/gör. Man misstänker hela tiden att han/hon håller på med andra åt sidan men väljer att tro på bortförklaringarna. Anledningen till att man väljer att tro på  det en player säger är för att han/hon säger det man vill höra. Men kom ihåg att vackra ord inte alltid är sanna och att sanna ord inte alltid är vackra, tyvärr..
Nu tänker ni säker Hur fan vet du, du har inte haft massa seriösa förhållanden. Nej jag vet, men däremot så har jag funnits där för flera vänner som har gått igenom allt möjligt, så tro mig jag har sett och hört det mesta.
Så jag frågar dig igen, är du redo for all that bullshit och är personen värd din tid?


No Expectations , No Disappointments.

Checka mina heta naglar, hade tröttnat på vitt så tog rosa. Från och med nu ska jag byta färger hela tiden, allt från rosa till svart ;)

Me and my biatch just nu;

The better of a person you become, the better of a person you'll attract.

.
-

Naps are like good songs.. they're never long enough.

.
-
Vilken tid jag än går och lägger mig så är jag alltid lika trött på morgonen, i vissa fall när jag lägger mig skiit sent så blir jag ""döv" på morgonen och hör inte ens att klockan har ringt för jag sover så djupt :S

Varje Onsdag kommer jag ha världens längsta håltimma mellan 9.30 till 14.20 , jag har alltså bara två lektioner men måste ändå börja 8 -.- Men i år ska jag vara duktig, ska försöka sova tidigt och vakna tidigt. Som innan kommer jag ta plugget före annat för tro mig, det lönar sig i slutändan. Nu ska jag skryta lite om mitt betyg från ettan; jag fick MVG i alla ämnen utom engelska och idrott där jag fick VG. Utmana mig? höhö. & ja, man kan plugga och ha kul samtidigt, det gäller bara att kompromissa och inte ta kul före plugg. Blir du klar med pluggandet så finns det alltid tid över för att ha kul.

People can't change the truth but the truth can change people

.
-
Jag börjar bli förskyld, buhu tyck synd om mig :( Jag hade jätte ont i halsen idag, men det har blivit lite bättre tack vare min sötnos Sina som köpte halstabletter till mig. Men tro inte att dom räckte länge, jag lyckades suga upp dom på 2 timmar thihi.

I slutet av sommarlovet beställde jag hem boken "The rules according to Jwoww" som Jenni från Jersey Shore har skrivit. Jag fastnade för den och läste ut den på bara 3 dagar.

Det känns som att alla är på mig hela tiden, låt mig andas! Visst är det kul att umgås med folk då & då, men seriöst man måste kunna acceptera ett nej? Jag har mina perioder då jag bara vill vara för mig själv och ta det lugnt, planer efter planer = Nej tack! Sen finns det personer som förstår mig och accepterar ett nej och inte tjatar som en unge efter godis, jag nämner inga namn. I vissa fall har det blivit så att jag bara skiter i att svara. Du kan ringa och bomba med sms hur mycket du vill, I dont give a fuck, för jag orkar verkligen inte. Jag vet, dålig stil men har jag sagt nej och du aldrig slutar tjata så säger jag bara skyll dig själv.

Back on my feet now, cant even see down

ååh vad jag har saknat min blogg! Mycket har hänt sen jag slutade blogga, som ni märkte blev mina inlägg bara drygare och drygare. Man kan säga att jag hade en breakdown, men som rubriken lyder: back on my feet now, cant even see down. Jag säger bara Fuck you! jag förtjänade bättre, det visste jag då också, men jag ville inte ha bättre utan jag ville bara ha dig. Jag ska inte ta skit från någon igen eller låta mig behandlas hur som helst. Jag behövde det här för det har gjort mig till en så mycket starkare person. So im back on track blivande bloggläsare (;

- hush baby.. save your bullshit, cuz I aint even tryna hear it