godvintertid

Vaknade för en stund sen.  Yassi sov här inatt,  kuulit :D
hon var osocial ett tag o snacka med min kompis, så jag passade på att ta bilder på oss som ni inte får se (:






fuck it

Är så jävla skoltrött..

har fan knappt haft någon fritid sen jag började på plusgymnasiet, åh jag tror jag kom på varför det heter "plus" för att vi får PLUS 100000000 gånger mer läxor, uppsatser, prov & inlämningar än alla skolor i hela Sverige. Det har inte gått en vecka utan att vi har fått MINST 2 inlämningar som ska in, inte en enda vecka. & dom har redan förberett en massa saker till efter lovet, vi ska ha läst ut en fet engelska bok och välja ut o återberätta en artikel på engelska, ha engelska grammatikprov och glosor, ha en debatt där man låtsas vara olika partier i riksdagen för att debattera mot varandra vilket betyder att jag måste plugga in mig som fan i vad moderaterna står för för att kunna ha något och komma med när vi debatterar.
och det skulle inte förvåna mig om de kom med något annat imorgon o ba dehär ska också vara klart efter lovet.


rån

Kom precis hem och vittnade precis ett rån eller snarare ett rånförsök? Det här hände:
Jag kliver av tunnelbanan och hör ett stort *CRASH* , alla ryckte till då. själv trodde jag att det var byggarbetare som tappat någon stor glasskiva. Men när jag kommer ner så är det värsta folksamlingen framför guldbutiken och jag ser då att någon har krossat hela rutan men gallret där inne var stängt och larmet var igång, alltså var det någon som antingen försökte råna butiken på ett jävligt dumt sett mitt på dagen eller så lyckades personen och smet fort som fan därifrån. Sen hörde jag massa människor ropa polisen är på väg! polisen är på väg! .

Aja, har som vanligt skit mycket plugg, EN uppsats kvar som ska vara inlämnad idag innan 23:59 och den ska vara på ungefär 6 sidor. önska mig lycka till, för jag kan behöva lyckan! Fjäskade för min lärare idag och ba snälla kan jag inte få skicka in den på fredag istället? hon ba Nej, för imorgon ska vi sitta i grupper och gå igenom o snacka om allt ni har skrivit (alltså historia, den som jag tänkte göra igår men inte hann eftersom jag hade en samhällsuppsats att göra klart). bitch hon är! hoppas hon inte läser min blogg!


- någon halvbild på mig i klassrummet :)

study

Som vanligt bombar lärarna oss med plugg, så har bara varit hemma och gjort klart två uppsatser. One more to go! whoo .. Ja en till uppsats, inte vilken som helst utan en HISTORIAuppsats :(

kom iallafall precis ut ur duschen, kom på att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag så jag passade på att göra det nu innan jag måste börja med historiauppsatsen, höhö .

- kisses !

en vecka kvar

... sen är det ÄNTLIGEN dags för höstlov !
Skönt med en veckas lov alltså, men egentligen räcker inte ens det. Skulle isåfall behöva komma bort, åka utomlands i några dagar istället för att frysa ihjäl i tråkiga, iskalla Sverige.


home sweet home

Sitta hemma en lördag kväll? - yes, det är vad jag har gjort. Ibland kan det vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, men nu har jag tråkigt. hah :/

Slänger in lite bilder.

- kärklek till dorra!


- ingen bild får bli tagen utan mig!


- som jag sagt förut, man måste bjuda på sig själv!

snö

Vaknade imorse o ser att det snöar, ska jag skratta eller gråta? :( :D

Just nu har jag geografilektion, vi tittar på nån jävla krigsfilm & jag e fett trött .. pallar inte att det ska vara kallt ute också.


SOMMAREN ÄR SAKNAD !

Världens lugnaste klass


Våran snälla snälla mentor tror att alla arbetar fint o bra på datorn eftersom vi är ovanligt tysta, men sanningen är att alla är tysta för att vi försöker vara diskreta med att vi faktist surfar inne på nätet. HAHA, så dum :D

skola

Kom till skolan för typ 20minuter sen.
Jag är så jävla trött på morgonen varje gång det är dags att vakna upp till skolan. Tänk er att börja 8 varje dag utom fredagar, JAG ORKAR INTE.

värme

Det blir bara kallare och kallare nu för tiden. Börjar faktiskt sakna sommaren :(
Jag kom hem för en stund sen in i värmen, skönt! Hade vart ute med muffi, jenni & altan.



- bjuder på denhär bilden .. :P

väntar

Sitter utanför klassrummet med Öz, om man kommer en minut försent så låser läraren dörren och sen öppnar när hon har lust :S helt sjukt. Så om du egentligen kommer 5min försent och läraren öppnar dörren 30minuter efter vi börjat, så får du 30minuters frånvaro ..


bilder från lördags


- muffi, jenni & jag. suddigt värre? :S


- Jag & bästis

utgång

Håller på att fixa mig, ska snart ut och träffa Jennii.

glöm igår, lev för idag och be för imorgon.

Nzime hade fest igår, sen drog jag & sov hos Dorra.


jaaduh

Har inte gjort så mycket idag, ska snart in i duschen. Här får ni lite bilder från idag:





ruuun !

Hann tyvär inte göra ett morgoninlägg! har försökt att komma i tid till skolan varje dag hela denna vecka, gissa vad? jag lyckades fram tills idag :(  kanske får försöka igen nästa vecka?

allt och inget

Kom hem för nån timma sen. Har bara degat framför tv:n och vet inte vad jag ska göra nu (det är ju smart om jag försöker sova, men det orkar jag inte tyvär :( ).
ska försöka börja blogga varje morgon! bjuder på en bild med mig & underbara lillasyrran så länge:


onsdag

Sitter här med Verran och Jassi hos Veronica. Vi sitter typ o snackar, e framför datorn och aah :P
see yaa!







veronica är bääääst!


tjaaah

Ett tag sen man blogga, kanske dags att börja om igen? Funderar på att radera alla inlägg, byta design och allt. :)

Jag har haft håltimma sen 9.45, jag & tjejerna har hunnit åka till ikea och allt möjligt men klockan har fortfarande inte blivit 13.15 . Bara en halvtimma kvar, hellre det än å sitta på lektion, whatever. Slänger in lite bilder! :D


- okeeeeeej?


- hej, jag heter Sara & har tungpiercing :P heh ..


- som ni kan se är vi alla datanördar i klassen, men vad ska man annars göra medan man väntar?