i'll make it feel right

Vad söta ni är som fortsätter klicka er in på min blogg trots den dåliga uppdateringen.
Det ni har missat är my new;

you can't rush perfection

Som ni redan vet så har jag färgat håret, såhär blev resultatet:
..och nej mina ögonbryn är inte så tjocka. färgade ögonbrynen så hade lagt på extra mycket haha. Dum som jag är så blekte jag inte dom först så det funkade inte ens, får dra till skönhetssalongen imorgon och få det fixat, för det är AKUT!
.
Vill fixa till håret lite mer så jag får samma hårfärg som Jessica Alba har här, dvs lite mörkare med slingor:


something new

Sitter och får håret färgat av Jenni & Issi inne på Idol-Linnis hotellrum ;) (jag vet, jag är fett cool assååå!), första gången jag färgar det hihi.

favorite

Idag börjar Desperate fucking housewives WOHOOOO ! har saknat den, synd att det är sista säsongen bara :/

no internet no bloggande

Som ni har märkt så har jag inte bloggat på ett tag och det beror på att mitt internet inte funkar. Hoppas ni överlever iaf ;)
.
Jag sitter i skolan just nu och väntar på mina skolkande ungar.. För er som undrar så ska jag nog säga upp mig från jobbet och KANSKE strunta i dansen också. I ett tidigare inlägg skrev jag ju att jag klarar av att jobba, gå i skolan, träna, umgås med vänner och plugga. Men jag säger inte att jag inte kan det längre, utan jag kan men jag orkar bara inte längre. Jag tycker att det är viktigare att jag använder den tiden till att vila ut istället och bara ta det lugnt.
.
Det jag är mest rädd för är att det här ska bli något negativt i framtiden när jag söker jobb. För när jag blir intervjuad kommer dom ba "och varför sa du upp dig?" , då kommer jag ba "nää, men det blev för mycket så jag orkade inte". Det låter illa, eller hur?.. Menmen, jag orkar inte bry mig längre.