Yesterday


Övertrött

Kan jag sluta vara övertrött ? Jag har fan lov och blir trött vid halv tolv, jag håller mig uppe iaf men nu så klarar jag inte mer. Jag är sjukt övertrött.. Lägger ut bilder från idag imorgon, natti <3

Im coming home

"..Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes
I’m coming home.."

Can we chill

Sportlov fellas!
Tänkte börja med en sen utekväll med underbaraste jenni, men det verkar inte bli av? We'll see about that.
Just nu sitter jag hemma hos syrran and just chilling, mysigt. Ska börja röra mig hemåt snart, är egentligen fett trött o orkar inte dra ut ikväll.. tror faktist jag struntar i det o bara tar det lugnt hemma framför någon film istället.




People need loving the most when they deserve it the least.

två dagar kvar, sen ska jag NJUTA av lovet. hahah liiiiid ni som redan har haft lov och måste gå i skolan, haha nej jag skämta stackars er, i feel ya ;)

Idag hände värsta pinsamma saken, vi skulle fråga någon random om en sak men då går dom bara rakt förbi. så jag ba men han hörde säkert inte. sen efter typ 3minuter kommer han tillbaka och ba vad?  . det pinsamma va att jag inte förns då kände igen snubben, jo en kille jag dissat men som ändå fortsatt skriva utan att jag svarat. hahah. världen e liten .


Jag kom hem vid nio och ser att alla e inne i MITT rum, så jag ba men hej, ser det här ut som ett vardagsrum eller?. Brukar irritera mig på att nån e i mitt rum bara sådär, fast idag har jag varit på bra humör som tur är. Sen fick jag massa bra låtar av en sexig människa, höhö. RnB är det bääästa! det verkar bara bli fler o fler konserter att boka för min del, love love love.


Love doesn't have to be perfect, it just needs to be true

There is a different between loving somebody and being in love <3

Jassi är en enhörning

men tjaaaaaa, det va en ganska skön dag idag. Ingen vanlig skoldag, utan vi gick runt på älvsjömässan. Där var det massa "wannabe-företag" som typ sålde saker o berätta om företagen osv. En kul grej va att Kissies brorsa stog vid ett av "stånden" eller vad man ska säga. Vet inte riktigt vad hans företag va, men det va iaf flera svarta stringtrosor där.. haha.

Sen åkte jag o Vera för o träffa Jassi, efter ett tag drog jag o träffa Jennie. Jag kom hem för en stund sen TRÅKIGT.

När vi va ute hitta vera en skitlång istapp, så jassi tog den och låtsades ha ett såntdär horn som enhörningar har & självklart tog jag bild :D

Wife her

Sista veckan imorgon, sen är det äntligen lov! fan vad skönt det ska bli, PARTY PARTY haha skämta (a) men det ska bli chill, umgås med alla, varför inte resa bort en week-end ? Vi får se vad som händer på lovet.

Och min syrra är gravid, så jag kommer bli  moster om 9 månader ! Jag är skit glad, tänk vad gulligt o ha en bäbis. O sen när magen börjar bli rund så håller man om den och känner hur bäbisen sparkar. fan vad gulligt!  :D Min syrra o hennes man är ett jätte fint par , på hennes födelsedag så tatuerade han in hennes namn ganska stort längs hans arm. Real love !


Det känns som att det var igår du va en liten skitunge som sprang runt sent på nätterna med dina snorungar till vänner, tiden går för fort. Från detta till att vara gift o vänta barn, love you siz:


guess what

oomg , gissa vem som kommer till sthlm?!!!!! TREY SONGZ, jag skiiter i jag ska gå ! Han kommer i April, längtar som fan :D iiiiih, my sexy man!



Kniven i hjärtat

Kommer ni ihåg den serien? eller ni som följde den iaf, den va fett bra men dom borde ha gjort fler säsonger av den :(
haha , jag kom ihåg att jag älskade Juan under den tiden. Han e ju en riktig romantiker, man blir kär i hans charm. egentligen är han inte ens så jätte fin, men ändå med hans charm blir jag fast. här är mina favoritscener med honom:



Sen den här låten från serien e skön:

MIN DAG= Skola, gym, bio, övertrött -> orkar inte blogga


HEJ, JAG ÄR ÖVERTRÖTT OCH TAR EGOBILDER:


YES !!

Ibland börjar jag bara sjunga på asgamla låtar, gjorde det för några dagar sen och så tänkte jag "faan den här låten, älskade den och måste hitta den!" så jag letade men hitta aldrig den för jag visste inte vem som sjöng eller vad den hette och så hade jag bara dom första raderna från låten i huvudet, fett irriterande.. Men jag hittade den nyss, asså shit vad jag älskar den här låten. Det är så skönt med gamla låtar och den som inte tycker att den här låten är bra e dum i huvudet.


"I'm sick, I'm tired of people telling me what to do
Why don't they just let me be me
I do what I wanna do"



Body on me


Baby I just want you in my life

Egentligen måste jag plugga, men som vanligt håller TV:n och datan mig 'upptagen'. faan alltså, beroendeframkallande på hög nivå!

Satt inne på FB och gillade massa grejer, och en av grejerna va:
För ett tag sedan talade vi till 4 på natten ... Idag är jag glad om jag får ett "hej"... : (

Det är sjukt att man hittar så många texter som faktiskt stämmer in på sig själv. Jag har äntligen börjat kunna koncentrera mig på skolan och  komma i tid o sånt bra, fick faktiskt MVG på vår senaste inlämningsgrej. är fett stolt! Jag är ju inte lika obbssesed av en person som jag var för ett tag sen vilket är extremt skönt och det börjar gå bättre för mig bortsett från det.


Happy valentine's day

Idag är säkert alla med sin älskade flickvän/pojkvän och bara har mysigt. Är man singel kanske man berättar hur man känner för någon eller vad vet jag? .. Hoppas ni iallafall haft en härlig dag och visat massor med kärlek, haha.
Alla hjärtans dag behöver ju inte alltid handla om par, utan man kan även visa sin kärlek till familjen också!


Ingen Valentine för mig i år, får väll hoppas på nästa år? hah.. Ska fortsätta kvällen med att bara mysa i min ensamhet framför någon romantisk film och hoppas på att någon söt människa makes my day innan den e slut..
bjuder på en låt jag verkligen älskar så länge:


HAHHAH



I wonder why I never learned my lesson


I can make your bed rock

Har jag sagt hur mycket jag älskar att irritera min brorsa? hahah, han håller fullständigt med GloZell som är en tjej som kritiserar "Young Money - I can make your bed rock" låten. men jag diggar låten ändå, den e fett bra ju!
Min brorsa ska dra till sitt place nu o undra vad han hittat på för busigt till ikväll/inatt. Jag ska iaf va hemma, har bara vart med jassi en stund idag..
Tog en bild nu precis innan han drog, ser helt sliten ut..
(checka de kattiga glasögonen, haha dom e inte riktiga) :



it cut me like a knife, I'll never give away my heart again

See that girl? Yeah, she’s the one who stuck up for you, the one who stayed up til’ midnight just to talk to you. She’s the one whose heart flutters when she gets a call or text from you, the one who says good morning every time she gets the opportunity, and the one who prays she’ll get a chance to say goodnight. Boy, she’s the one who fought for you, the one that missed you and loved you. But by the time you realize that she’s the girl you want, she’ll already be with the guy who figured it out.
that girl's me..

Lektion

hahah sitter på samhällskunskapslektion, självklart så ska S komma med dumma kommentarer:

Jag- naaw älskar när han kallar mig för *******
S- Vill du veta en sak? Han är precis som en dinosaurie, dom har två hjärnor. En i huvudet och en i stjärten , jaa bakdelen..
Jag- hahaha vaa?
S- jaa, har du inte hört talas som dom?
Jag- du e fan störd
S- och när en såndär flygande köttätande varelse käkar upp hans huvud så har han en hjälphjärna i stjärten. Så han tänker bara med den eftersom B åt upp hans skalle som ändå bara innehöll luft HAHAH
Jag- så nu tänker han bara med ärslet? HAHAHHAH

Sen kolla vi upp det på google och det va sant om att dom har två hjärnor och dinosaurien heter Argentinosaurus. kolla den jäveln är latino också hhahahah / S !! HAHAHAHHAH
BIGHEAD HAHAHHAHAHAH, okej vi har INTE tråkiigt

Kändis Gäst !!!

Wazzup folket !!! Det här är Seedy A.K.A Super Gästen :D hoppas allt är bra med er för det är bra med mig speciellt när man får blogga på Miss Shaawty's blogg. Det är är första gången jag rör en blogg så "Hata inte". Venne vad jag ska skriva asså men jag är 16 (94a), bor i Stockholm/upplands väsby, kör fotboll i AIK, är känd för min kropp ;) haha driver bara :D iaf jag hade studiedag idag så jag va bara hemma o lira Fm 11 "tuungt spel" <----- venne varför jag gör dom där ? men iaf kanske ska beskriva mig som person... Rolig, ofta glad, omtänksam, jag venne bara bra saker iaf, Sara vet :D heter Seedy Balotelli på fb haha är inte kaxig sådär så om man inte känner mig o addar så jumpar jag inte dig direkt hehe. Är från Gambia men för är i sverige, haru sett en svart snubbe med blå ögon ? :D haha inte jag heller... förlåt men min hurmor är lika torr som Danmark - England matchen just nu så... Aaj det här va allt fårn mig den här gången men kanske är tbax nån gång när jag har nåt o skriva om, nu ville man bara hålla sitt löfte. Peace n' Love people This Niggah Is Ouuuut !!! <3

 


What would you do?


Tvångstankar

Fick tvångstankar att skriva ett inlägg bara för att det står "I natt från 24:00 kommer vi att genomföra ett systemunderhåll. Detta gör att du inte kan skriva eller logga in men det går fortfarande att läsa din blogg. Underhållet beräknas till 1 timme." haha typiskt mig o få tvångstankar.

Sitter o kollar på CSI , men nu tog den slut.. Jag är fett trött, ska nog sova när som helst. Uppdaterar imorgon innan jag drar till skolan ifall jag vaknar tidigt . Natti :)

den där sina..

..hon har alltid rätt, även om man gillar det eller inte.


the love I gave to you I can't give to another boy

Ramon, En sjukt bra kille som skriver & gör sina egna låtar.
Gör dig redo för ögongodis och öronorgasm. Med hans talang så kan jag bara säga att han är på väg mot toppen om han fortsätter som han gör. Han har både utseendet och rösten, dags att sprida ordet!
Bara av att lyssna på nån av hans låtar så blir jag fast, jag bara måste fortsätta lyssna flera gånger om och jag tröttnar inte ens. Hans låtar fastnar i huvudet för dom e så jävla bra. Förstår inte att han inte har satsat på musiken innan men jag är så sjukt stolt över att han gör det nu för han är för bra för att inte göra det. Lyssna bara på honom - hans musik är något jag verkligen fastnat för, i vanliga fall så brukar det bara vara några låtar jag blir fast på från nån artist  men det är något speciellt med den här killen, alla hans låtar har rört mig. Texten, beaten, rösten, han .. asså ALLT ingenting låter fel. "Many people say that dreams dont come true, but I dont belive them cause I've dreamed of you, You dont even know that I love you.." så fucking fin. Det är exakt sånhär musik jag älskar helt ärligt, han är verkligen bäst på det han gör och det är synd om dom som inte fått höra den än för detta är något man inte vill missa.

Han uppdaterar sina senaste låtar på hans blogg också så det är bara att hålla koll för mer öronorgasm haha (http://mulattboy.blogg.se). På hans blogg kan man också ladda ner dom för att sedan tanka ner dom på ipoden eller mobilen så du kan ta med hans musik vart du än går. Jag vet att det finns otroligt många som skulle ÄLSKA hans musik precis som jag, så nu gäller det att alla får höra den också. Det är inte varje dag man upptäcker talanger som Ramon har och speciellt inte som gör sin egen musik på ett så proffsigt sätt. Istället för att jag ska sitta här och försöka beskriva hur sjukt bra han är så får ni lyssna på hans musik själva. Jag säger det igen SPRID ORDET det här är för bra så alla måste få chansen att lyssna på det för jag vet att ni kommer älska det. Ramon Santiago Gonzalez jag är fast!

Lyssna o njut.



Ögongodis


Where you at?

Sexiga mulatter i Stockholm är svårt att hitta, folk säger att jag är kräsen av mig but im just looking for my type. Här är en, sexigare än han i sthlm hittar man inte .. och självklart ska dom kunna sjunga!
Har jag fel om mulatterna i sthlm? let me know.


finaste mami

Vi kom hem från sjukhuset för en timma sen, vi fick sitta o vänta den mesta tiden och hon måste komma tillbaks imorgon också för fler tester. Tur att man är ledig imorgon iaf, som alltid så tog jag lite bilder (men lägger bara upp en på vackraste mamma) :D

ändrade planer

Fick höra att mamma är inne på akuten, så ska dra dit nu istället ..
kram

beauty gets the attention, personality gets the heart.

Är fortfarande hos Jassi, hon fixar sig medan jag ligger på sängen och latar mig. Måste gå upp typ nu och röra mig hemmåt, ska träffa brudarn vid fyra . Vi ska tjocka oss på donken o bara umgås.
Jag just nu:

Filmkväll

Sitter hos jassi. Vi har massa godis, chips, läsk och ska bli jävligt feta ikväll. Men nu ska vi se på film, puss så länge.

Utgång


Jag just nu, måste draa folk väntar! <3

bitch please

Helatiden klagar jag på att folk ska uppdatera sina bloggar, men jag gör det aldrig själv haha.

Snart ska jag träffa en liten chey som jag inte träffat på ett tag, senare ikväll drar vi ut. Men innan det ska jag käka toast (fett gott) , duscha, fixa mig o sånt. Uppdaterar innan vi drar om jag ens sitter vid datan då, anyway njuut av din helg medan jag njuter av min helg + min lediga måndag :P


Onödigt

Duktig som jag är så gick jag till skolan i tid för en gångs skull, på vägen dit träffa jag på Vera, så vi fortsatte till skolan tillsammans. Det finns två olika våningar i skolan som vi brukar vara i, så vi gick först upp och såg då att klassrummet var stängt. Då trodde vi att alla va nere på andra våningen, så vi tänkte gå ner dit .. Precis då kom vår lärare o ba "vad bra att ni är här, vart ska ni?" Vi ba "ner, vi ska väl vara där för ni e inte här uppe." Då han ba "nej, vi ska vara här uppe men ni är dom ända som har kommit." Helt förvånade vi blev, sen fick vi reda på att man inte behövde komma på första lektionen, alltså började vi egentligen efter lunch SÅ JÄVLA ONÖDIGT att vi kom. Jag kunde fortsätta sova för jag va fett trött på morgonen ..

Snart är det sportlov, sen påsklov, sen äntligen sommarlov. :)

Vill ha sommar












You ain't worth my time

"I think of him every second, i can't get nothing done .." I wish those days could be over, du är bara inte värd min tid, jag har så mycket viktigare saker för mig men du är anledningen till att jag inte får något gjort. Dessutom så är du bara inte värd min tid helt enkelt. Jag försöker och försöker att hålla mig borta, but my obssesion won't let me leave. Jag vet inte vad jag ska göra åt saken, I just can't let you go .. :(


Fabolous ft. NeYo- Make Me Better


Just like you, I get lonely too

Fick precis ett långt sms som fick mig att tänka till ordentligt, det innehöll orden "...svara inte på mitt sms.." . Jag borde svara, men vill inte komma med fler ursäkter så därför har jag heller inget att skriva. Vet inte om du läser det här eller inte, men om du gör det så ska du veta att du alltid har betytt och kommer alltid att betyda otroligt mycket för mig även ifall jag är sämst på att visa det nu när du behöver mig som mest. Ibland hör jag inte ens av mig för jag är medveten o skäms över att jag inte funnits där för dig. Ingen kommer ta din plats så tro aldrig att någon har gjort det eller kommer att göra det. Hoppas du förstår hjärtat för det är absolut inte med mening och inte heller som du tror.. <3



SMILE


"Le med tänderna!" - ehum nej?.. jag kan inte.

hhfjdhfödafsj

Sitter på historialektionen, vi tittar på en tråkig, svartvit cpfilm som typ handlar om någon fattig pojke eller nått har inte kollat så mycket. Jag och Sina sitter o tar bilder, äter , pratar, dricker, andas, lever, SHIT VI LEVER lääänge leve OSS !!!!!
Vad roligt liv ni har som sitter o läser det här onödiga inlägget, verkligen ASSSKUUUUUUL !

Wake up in the morning feeling like P. Diddy

God morgon,
Om 10minuter kommer mina småsystrar vakna så jag är för en gångs skull vaken innnan dom. *STOLT* hahah Ska fixa mig och sen dra till skolan, jag slutar vid lunch så jag och Veronica drar till gymmet direkt efter.

"Wake up in the morning feeling like P Diddy" i sommras gjorde jag en musikvideo åt Keshas låt Tik Tok, HAHA ni måste se den . har den på andra datan. Kanske lägger upp den ikväll ifall jag fortfarande har lust o skämma ut mig (:

PUSSY

I want it to mean something

Vem är dum i huvudet nog att gå in på datan o skriva ett inlägg vid den här tiden när man börjar 8 imorgon? Jo, jag tydligen..


Jag ska sova efter jag skrivit detta inlägg. Egentligen borde jag sova mycket tidigare än vad jag gör så jag kan börja komma i tid på morgonen istället för att vara övertrött och "försova" mig varje dag.. Det borde inte vara så svårt att bara gå upp när larmet ringer, jag brukar sätta typ 4 olika larm t ex 6:15 , 6:16, 6:17 och 6:18 så att jag inte bara ska stänga av larmet och fortsätta sova. Men vet ni vad jag gör då? då blir jag skit irriterad och går in på mobilen och stänger av alla larmen och tänker "MEN JAA, JAG SKA VAKNA fast om 10minuter" o så fortsätter jag sova, sen vaknar jag typ runt 10 och ba shiiit! när börjar nästa lektion, osmart som jag är. Men imorgon så lovar jag att jag inte ska göra samma sak, för jag måste verkligen börja komma i tid och därför ska jag blogga på morgonen (om jag inte gör det så betyder det att jag antingen har "försovt" mig eller haft skit bråttom till skolan) :D

Precis innan jag börja skriva så snackade jag med underbara R som kan få mig att vara uppe hur sent som helst på nätterna, haha jag ska inte skylla ifrån mig .. det är ju trots allt jag som inte vill lägga på.