Do this

Koncentrera dig på dom fyra prickarna i mitten i ungefär 30sekunder. Kolla sen in i väggen, där kommer du se en cirkel som du ska titta in i hela tiden. Släpp inte blicken från cirkeln.
Vad såg du?

I will keep my head up, I will make it to the top

.
Som min brorsa en gång sa "Det är inte lätt när det är svårt". Jag har så mycket som jag måste hinna med just nu, det kan göra att jag får lust att bara skita i allt under vissa stunder. Men nope, jag ska prestera på topp och alltid ge 110% oavsett vad.
Ni som tror att jag inte klarar av att gå till skolan i tid, få topp-betyg, jobba på vardagar, ha kul på helger, umgås med vännerna och gå på dans samtidigt..
Jag säger bara:




FAIL FAIL FAIL

Skolfotot idag blev så jävla fail så det finns inte, omg asså.. Jag hade fixat mig och allting, så jag va jätte nöjd med sminket och håret men ändå blev bilden helt cp? ööööh fml. Så här såg jag ut när jag hade fixat klart mig imorse, failade bilder på hög nivå. hoppas nästa år blir såå mycket bättre .. :

I should've kissed you

Lyssnar på Chris Browns låt "Should've kissed you" just nu. Låten är lika vacker som han själv, kommer aldrig sluta älska dig älskling, My prince of RnB. Har fått se dig en gång, men behöver se dig många, många fler gånger.. <3
Godnatt!

Sometimes a risk is the difference between success and failure.

.
Mörkret hinner ikapp mig, jag börjar bli deppig, börjar klaga och orkar knappt med nånting. Jag tittar på allt jag inte har istället för att vara nöjd med det jag faktiskt har. Det känns som att det är samma visa varje dag, inget blir annorlunda. samma tråkiga visa everyday..
Jag ska fortsätta kämpa och ha toppbetyg för att sedan komma in på något av de bästa universiteten/högskolorna som sedan ska leda till ett jättebra jobb med massa pengar. Jag vill ju göra mamma stolt och för min egen skull också. I mina ögon är pengar nöje och makt.
Men vad jag än gör så kommer jag ingen vart, har jag valt rätt väg? Har jag valt det jag vill göra, det som jag tycker är kul? Egentligen inte, utan jag har bara valt den säkra vägen. Den tråkiga vägen.. Jag vill sjunga, dansa, (min kärlek för RnB är obeskrivlig), resa runt, njuta av livet och bara ha roligt. Göra det jag älskar helt enkelt. Vill komma bort ett tag och känna mig levande, jag vill bli överraskad, nyfiken och leva för stundens hetta.
Jag orkar inte sitta hemma framför TV:n på kvällarna och se bortskämda sweet 16-ungar, hollywood fruar, The hills, Jersey Shore och vet inte vad. Varför ska jag sitta och titta på när dom lever livet och har kul medan jag bara sitter hemma på en soffa och tittar på dom och önskar att jag någon gång kunde ha det sådär.
Sen jag var liten har jag sagt att jag vill flytta till USA och det vill jag fortfarande, vet ni varför? Det känns som att de som lever där lever mina drömmar. Jag vill vara en del av min egna dröm. Tänk dig att vakna upp bredvid någon du älskar och sen titta ut genom fönstret och ha en vacker utsikt över havet. Gå ner till stranden och få en fin solbränna, leka i havet, åka vattenskoter eller njuta av en drink på en motorbåt. O sen gå upp och fräscha till sig, möta upp tjejerna och dra för o gymma (så man hela tiden har den där sexiga, vältränade kroppen), sen fixa naglarna med dom i en skönhetssalong, varför inte spa efteråt? Senare mot kvällen drar man hem och fixar sig för en sen utekväll. Omg, drömliv bara det. Visst ska jag jobba vissa dagar också.. Men är man två så blir allt hälften så billigt och man kan då ha dubbelt så kul. (Blir jag rik så kommer jag köra runt med min sexiga lamborghini) oavsett vad ska jag alltid vara fixad från topp till tå.
De flesta säger "men dröm vidare" och bara trycker ner mig. Bara för att ni inte har kämpat och lyckats med det ni vill ha i livet betyder inte att jag också kommer ge upp och nöja mig. Jag bryr mig faktiskt inte om vad ni säger och tycker, jag fortsätter drömma och SKA göra något åt saken. När jag är 18år då har jag inget som kan hindra mig till att live to the fullest. Ingen kommer kunna säga åt mig vad jag kan/får och inte kan/får göra. Då kommer jag vara redo att satsa, riskera och komma någonstans i livet. Det jag vill är att uppleva allt det där som jag tidigare bara drömt om. Jag kommer våga chansa och släppa allt skit som håller mig nere så jag kan flyga mot stjärnorna och om jag missar hamnar jag fortfarande bland dom. för det är kul och leder det till framgång så är det bara ett plus. Men om det inte gör det så har jag ändå bara kul. (Men vart fan ska jag hitta tiden till allt det om jag ska plugga vidare?.. det kallas plugga på distans baby ;) ) Jag hör inte hemma i Sverige, det är trist här..

Strong is the new skinny


No money, No honey

Min brorsa fyller år på söndag och jag är nästan helt säker på vad jag ska köpa till honom. Grejjen är att den e ganska dyr, så mina pengar kommer inte räcka till alla mina "måsten".. så jag funderar fortfarande. Jag vill helst av allt ha kvar pengar till mig själv så jag kan skämma bort mig lite. Som jag kan använda till shopping, fika, nöjen osv.. men jag kan ju bara drömma vidare. Självklart får jag pengar av mamma men jag är väldigt självständig och gillar att ta hand om mig själv. Tycker inte om att ta emot, vill klara mig själv. Yupp, im miss independent.
This kind of money I need:
Måsten                                                                                                                      Presenter
600kr                                                                                                             Till brorsan; 1760kr
800kr                                                                                                              Till syrrans man; ?
895kr                                                                                                                         Till Vera; ?
75kr                                                                                                       Till Joana; kmr nog inte..
46kr                                                                                                                           Till Jassi; ?
TOTALT: 2416                                                                                        TOTALT: ungefär 2360
TOTALT: 4776kr
.
I could really use a wish right now, så snälla JA TACK:

Don't get mad it's only me (;

Jag kom precis hem från bion, såg filmen "The Colombiana". Fett bra film, så den är helt klart se-värd!
Sen på vägen ut ur biosalongen så mötte jag sötnosen Nalle puh, han var bara för söt så var tvungen att ta en bild tillsammans med honom! Om ni ursäktar mig så ska jag mysa lite framför TV:n med mami nu, har saknat henne.

LOVE makes time pass. TIME makes love pass.

"Im falling for you I can't lie, I just wanna be with you. So much love you take from me, Im going outta my mind" , saknar du inte den där känslan? Låtar och citat som får dig att sakna det du en gång kände? Det var den lyckligaste tiden för mig men på något sett omvandlades det till den mest olyckliga tiden på länge, oavsett vad så var allt värt det. Det känns ganska tråkigt att inte "känna" för någon när jag hör citat och låtar som jag förut kände igen mig i. Men det är också ett jävligt bra tecken på att jag har kommit över exakt allt. Det är som att jag vill känna så igen men ändå är det skönt att jag inte gör det, jag har inget att oroa mig för, ingen att förlora, ingen att stanna uppe hela nätterna med, ingen som jag tänker på varje gång jag vaknar och pratar med precis innan jag somnar. blablabla , nu tänker ni säkert "aawiiee, lonley girl there" . Tänk inte så, det ända jag säger är att jag saknar känslan. Men kom ihåg:
.

‎"SINGLE" doesn't always mean lonely the same way "RELATIONSHIP" doesn't always mean happy.


starting another week spiritually refreshed!

.
Imorgon har jag massor att göra, så därför ska jag bara slappna av och avsluta min helg framför en film. Den har inte kommit ut på bio än, men skitsamma. Det betyder ju inte att jag inte kan se den med jätte bra bild och ljud-kvalité ändå ;) hihih.
.
För er nyfikna människor, så ska jag;
- Jobba 3 timmar efter skolan.
- Gå på bio och se The colombian (jag har sett trailern och den verkar vara sjukt bra)
- Dra till dansen
.
Det kanske inte låter mycket, men timmarna kommer knappt räcka.. så det kommer bli en stressdag.
.
Juste, filmen som inte har kommit ut på bio än som jag ska sen nu heter Friends with benefits;


ENJOY EVERY MOMENT

Yo yo yooo, sitter hemma hos dorra och bara njuter av helgen. Uppdaterar mer på imorgon, cuz i gotta enjoy every moment. 

fuck the fucking fuckers

Du brukar hacka på mig och mina vänner då & då, fast jag brukar skita fullständigt i dig för du är inte ens värd min tid. Varför ska jag ens bry mig liksom? Men wtf, när du hackar på min lillasyster?! Du känner inte henne, du har aldrig ens träffat henne så håll dina fucking kommentarer för dig själv för Då går du fan över gränsen. Och säg inte att jag överdriver, för minsta lilla respektlösa sak någon över huvudtaget gör mot min familj får jag allvarlig damp på. Ifall jag tycker något eller säger något då är det ingen big deal, det är min syrra så jag kan göra vad jag vill.. men du, DU?! Vem fuck är du att du ska komma från ingenstans med dina dumma, meningslösa kommentarer?
Så visa lite respekt fan.

beautiful nightmare

hahhaha jag drömde sjukaste drömmen inatt. Jag och Jennie var efterlysta av polisen för att ha snott fyra burkar pringles från "araben". "Araben" är ett litet livs som fanns i hägersten när jag bodde på samma gata som Jennie när vi var mindre.
.
Iallafall, vi gick in till araben och tittade runt lite. och jag ÄLSKAR dom gröna pringlesen, så jennie tog två burkar chips och la ner dom i vår korg efter det skyndade hon sig mot utgången. Men jag däremot hade bara en tanke i huvudet "NEJ VI MÅSTE HA MER, DOM ÄR FETT GODA!" så helt odiskret tar jag två burkar till och SPRINGER ut ur affären. och då ser dom som jobbar där oss, så jag och jennie gömde oss i några buskar bakom ett hus bredvid "araben". Vi satt där och njöt av chipsen.
.
Sen hör vi polisbilar överallt, så vi springer in mot vår port. (I drömmen bodde jag fortfarande kvar i samma hus som förut, jennie bor på andra våningen och jag bodde på första) . Sen när vi hade gått hem till sitt, så är jag jätte nervös och orkar inte vara efterlys. Då kommer jag på att jennie har alla chipsburkar, så jag smsar henne och skriver "Du har väl inte ätit upp alla chips? Två av burkarna är mina."
.
Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer hahahhah. Ett bra tecken på att jag ÄLSKAR sour cream Pringles-chips, mmmh det är kärlek! (är fortfarande sugen)

What are you smiling at? - Nothing, i just love you.

.
(vill ha skrattgropar, nee men jag får bara streck som ni ser :/ )
Kära bloggläsare, nu är det så att jag har hamnat i en halvjobbig situation. Min skola är lite cp, så vi har delat upp min klass så att ena halvan går på mattelektionerna på tisdagar och andra halvan går på mattelektionerna på torsdagar. Jag är med i den halvan som har matte på tisdagar.
.
Och sen i samhällskunskapen har vi också delat upp klassen i två, fast då är det i mentorgruppshalvor. Och jag råkar vara med i den gruppen som har samlektionen på måndagar, alltså ska jag inte gå på lektionen på torsdagar.
Och schemat ser egentligen ut såhär i vanliga fall på torsdagar:
*
Matte 9.25 - 10.55

L U N C H

Engelska 11.30 - 12.55

Samhällsvetenskap 13.40 - 15.05
*
Med tanke på våra grupper så skulle jag alltså bara ha engelskalektionen imorgon (Torsdag). men för ungefär en halvtimma sen fick jag reda på att vi inte kommer ha några engelska lektioner varken imorgon eller på fredag eftersom att min engelskalärare är bortrest under dom här två dagarna. Så vet ni vad det betyder? JAG HAR INGA LEKTIONER IMORGON = JAG ÄR LEDIG.

Men hur fan ska jag förklara det här för mamma? hon kommer aldrig tro på mig för att den här historian är så komplicerad så den nästan låter påhittad, plus att jag kommer skratta eller flina när jag berättar det. men lilla söta mamma, jag älskar dig så du får helt enkelt tro på mig thihi. Hon kan ju alltid ringa skolan så att Hampus (samhällsläraren & min mentor), Pan (hon som har hand om närvaron/frånvaron & kan säga att engelskaläraren är frånvarande Torsdag & Fredag) och Helena (Matteläraren) får förklara deras små uppdelningar av klassen.

It's crazy how things never fall into place no matter how well you planned it.

.
Min bok har äntligen kommit fram till "mitt" bibliotek, jag har väntat i ungefär 3 veckor. Hoppas den inte är en för lättläst eller för tjock och svårläst haha. Boken heter "The notebook" (utöver att det är en sann historia så är det även den boken filmen är baserad på) och är till för ett arbete från Engelska B -kursen..
Jag ska snart träffa Jennie en stund och kommer då passa på att hämta upp boken på vägen (smart chey).
.
Är 18 nästa år och då ska jag ta körkort o göra exakt vad jag vill, hur jag vill, när jag vill. Fan va skönt, längtar!!

if you got eyes, look at me now bitch!

Kommer ni ihåg när jag sa att jag glömde ta bilder i helgen? Jag hade visst lite fel, hittade en bild därifrån på mig och Elli.
Het? hah, jag vet ;) :

You can't make the same mistake twice, the second time is a choice.

.
Blir så trött på folk som klagar och ångrar det dom har gjort men ändå gör om samma sak flera gånger om. Första gången man har gjort något så kan man såklart ångra det och söka tröst, men andra, tredje, fjärde, femte .. Snälla, sök inte tröst för du väljer själv att göra det.
.
Jag kan erkänna att jag ibland kan få lite ångest över något jag gjort men ändå har gjort om det flera gånger. Men skillnaden mellan mig och dig är att jag inte går runt och söker tröst för jag vet att jag själv har valt att gå igenom det igen. Och därför kan jag inte söka medlidande vilket jag inte vill heller. Istället står jag för det jag har gjort och finner styrkan i mig själv för att antingen övertala mig till att gå vidare och inte göra om det mot mig själv eller om jag känner att jag klarar av det med tanke på konsekvenserna så försöker jag igen. Visst har mina vänner försökt att övertala mig då jag har valt att göra om något jag tidigare har gjort när jag ändå har velat försöka igen. Jag vet vad jag ger mig in på och då lyssnar jag inte på er, därför har jag också ingen rätt till att komma tillbaka sen och säga "buhuu, tyck synd om mig nu det var bara ett misstag". Så sök fan inte medlidande om du väljer att försöka igen och det bara blir samma visa, lek inte dum och tro att (det exakt samma) valet du gör om och om igen helt plötsligt blir ett nytt misstag för varje gång.
För du vet att första gången var ett misstag och alla andra gångerna du gör om det är ditt fucking VAL så stå för det istället för att försöka få alla att tycka synd om dig.
.
Spara dina krokodiltårar till ett riktigt misstag istället, för då kommer jag faktiskt finnas där för dig, torka bort dom och känna medlidande.


on the next freakin weekend, we're gonna have us some fun. GRATTIS BABE!

.
Min sötnos fyller år idag! (klockan är efter tolv) Eftersom att du inte kommer vara i sthlm den här helgen så får vi fira dig ordentligt nästa helg gumman! Alla utom Vera själv måste sjunga högt nu:
- Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!
.
Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja då ska hon leva
Ja då ska hon leva
Ja då ska hon leva där som änglarna bor!
.
Grattis på 17års dagen! Hoppas du har det bäst & får allt du önskat dig. & tack för att du finns, love you !
(haha, kanske lite överdrivet med ballonger på varje sida av bilden & så. men det är din födelsedag så kör bara!)

I like holding the door for people who are far away, you know, so they have to run a little.

.
.
.
Dagens skolkare alltså.. känn er träffade V & S. Okej, V kommer ändå om typ 20minuter men S fy på dig. Sluta skolka och kom i tid! hahah jag ska egentligen inte säga något, men ändå jag kom i tid idag så jag FÅR säga något! Dessutom har jag bara kommit försent två gånger den här terminen. Har inte min sista lektion idag så jag slutar 10.45 :D
.
Nu vill ni säkert veta vad jag ska göra idag; P to the L to the.. -U-G-G-A , surprised much? yup, im a good girl :) . Ska ta en fika med Vera innan jag drar hem och börjar så dagen kommer nog inte bli helt långtråkig.
.
hahha glömde publicera inlägget. men V är här nu.
.
....
.
& så tvingade svenskaläraren mig stänga ner datan så kunde inte publicera, så nu fick vi fälla upp dom igen så NU publicerar jag haha. Later!

I don't regret things I've done, I regret things I didn't do when I had the chance.

.
Glömde ta bilder från helgen, så har tyvärr inget nytt att visa. Däremot kan jag säga att det blev för mycket drama för en och samma kväll. Men det var ändå skönt att få det mesta överstökat. Nu har jag inget mer skit att ta tag i. SKÖNT!
-
Är det bara jag som tycker att veckorna går jätte snabbt? Imorgon är det måndag igen och den här veckan kommer va jobbig som fan. Kommer inte ha någon fritid alls.. 4 arbeten på en vecka wohoo! Kommer ni ihåg snacket om att jag skulle plugga så jag hamnar lite i före? - gissa hur det gick.. det är lättre sagt än gjort. Ångrar att jag inte började när jag ändå hade tiden. Well, nu ska jag sova måste upp tidigt imon. Natti <3
.
Btw, här har ni Plusgymnasiets bästa elev! (förlåt för jag inte lämnade tbx er t-shirt, men antog att jag fick den hihi). Jag gör lite reklam för er som tack för tröjan :) ;

That awkward moment when you go to McDonalds and you're not lovin it.

.
Fyfan vad jag har tröttnat på donken, usch .. Jag mår fett illa just nu men försöker få i mig ett glas vatten (som att jag kommer må mindre illa då?).
Jag kom hem för bara en stund sen efter att ha varit ute med Dorra, så nu är det pluggdags. Egentligen har jag inte så jätte mycket plugg men försöker bara förbättra mitt arbete som ska in på fredag. Vill verkligen ha MVG i engelska B! Sen efter det ska jag vara ännu mer plugghäst och plugga mer så jag ligger lite före, thihi. Bara så jag får mer tid för annat nästa vecka osv.
ååh jag mår illa, orkar inte, känner mig seg och vet inte vad. Nej men nu måste jag passa på att plugga medan jag är hemma ensam, den ända tiden då jag verkligen kan koncentrera mig upp till 100% .

Let me teach you something new, idiot.

För er efterblivna människor som inte vet hur man kontrollerar musiken på min blogg: Ni ska nu få lära er hur man kan SE alla låtar som finns med i min spellista och sedan LYSSNA på den man vill lyssna på. (Ursäkta rubriken och efterblivna människo-grejen men jag börjar bli som Sina.. och hon är otrevlig :( relax, det ska inte hända igen. Unless I want it to happen again mohahah )
Steg 1. Först klickar du på den vita pilen åt vänster (den jag ringat in). Steg 2. Klicka på låten du vill lyssna på, t ex J. Cole - Work Out .
..............................................

Try to catch up, motherfucker.

Tjenis penis kära ointresserade läsare! Mitt namn är Ace (Sina) och jag lyckades hacka mig in på Saras blogg så jag har graderats till nivån AWESOMENESS. I denna stund sitter vi båda på cafét och njuter av varsin latte - made by Sina herself. Ni anar inte hur skönt det känns att sitta på ett fint fik och lätta på sitt hjärta till en lojal vän med ett öppet sinne. Det, mina vänner, är vad Sara är. Och jag tackar Plusgymnasiet (som jag annars hatar från botten av mitt hjärta) för att den skolan förenade oss. Och nu ska vi inte glömma lilla Veronica som fullbordade vår lilla grupp.
Åh, jag börjar bli för cheezy nu - tycker inte ni det? Det börjar lukta smältost här asså... Tråkig humor. Jag vet. Inte så att jag bryr mig om vad ni tycker men - ska låtsas för Saras skull :] Hahaha ni ska se henne nu. Hon vickar på huvudet åt Septembers låt. Skitradio.
Just det. Det finns en i min skola som jag vill bryta nacken på. Aa, nu blev du allt nyfiken va? Hoppas du blir påkörd av karma. För du är inte värd ansträngningen jag vill använda för att göra det själv.

Be careful who you open up to. Only a few people actually care, the rest are just curious.

.
.
.
.
Jag sitter på cafét med min underbara Sina. Folk bombar henne med samtal, låt henne jobba! haha.
En störd grej hände idag i skolan, som ni inte får veta (; Dessutom har Vera dissat mig hela dagen och har inte svarat på sms, skolkare! Hoppas du lever och om du läser det här så HÖR AV DIG din bitch. Belive me, you wanna hear this..
,
Iaf, vi har precis gjort latte, min blev snyggast hihi,;

Some people need to look in the mirror and see what they've become.

.

Nu ska vi se om du klarar det här. Läs varje rad högt utan att säga fel. Om du råkar läsa fel så MÅSTE du börja om, annars kommer det inte funka!

This is this cat
This is is cat
This is how cat
This is to cat
This is keep cat
This is a cat
This is moron cat
This is busy cat
This is for cat
This is forty cat
This is seconds cat

Nu ska du läsa upp det TREDJE ordet i varje rad uppifrån och ner...


Love people, not things. Use things, not people.

.
Snyltare på heltid, köp eget istället för att leva på andra. Fattar du inte själv? eller måste man köra den hårda stilen för att du ska förstå att det inte är okej att snylta hela jävla tiden. Det är okej om du inte har någon gång ibland, det kan ju hända liksom. Men om du ALDRIG har?.. hallå vänta lite nu, du utnyttjar ju bara personerna i din omgivning. Du har egentligen inget behov för sakerna du snyltar på hela tiden, för om du verkligen ville ha det så skulle du ha eget åtminstone ibland. Så fort man köper något så ska du komma och ba "Kan man få en eller ;)" , "Det är väl okej att jag tar?" eller "Får man smaka?"
.
Alltså helt seriöst, att vissa människor inte skäms över sig själva?!

Det här är inget jag säger för att vara snål utan det är flera som klagar på ditt beteende och jag lovar dom här personerna är så långt ifrån snåla man kan vara. Och om dom klagar, ja då är det ett allvarligt fel. Den här snyltaren har absolut ingen gräns, jag kommer få bli "the bad guy" och stå upp för alla och försöka säga till dig på ett så generöst sätt som möjligt så att du förstår och kan sätta lite gränser över ditt snyltande. Jag skulle ha förståelse om du bara inte hade för stunden helt enkelt, men du köper inte med mening eftersom att du tar alla för givet och bara antar att vi kommer att säga Ja & bjuda dig..

If every day is a gift, I want to know where I can return Mondays.

.
Assåå jag orkar inte vakna tidigt på måndagar, jag kommer inte upp ur sängen helt enkelt. Så tänk er hur det kommer vara på vintern. Jag kommer inte kunna lämna min varma säng när det är mörkt och kallt ute.
Jag sitter i matsalen just nu, Sina tjatar på att jag ska dra för att hon ska dricka fucking energidrickor JÄVLA TANT som behöver energi för att överleva dagen.
I love my bed.

Yeah, your love life will never be like this.

Jag kollade precis klart på den här filmen. Det vackraste med den är att den är baserad på en sann historia. Det finns ingen annan film, ingen annan bok, ingen låt, ingen dikt som uttrycker en så mäktig kärlek som denna filmen gör. Eller visst, det kanske finns? men det är till sånna jag skulle säga "sånt händer bara i filmer" dvs för bra för att vara sanna. Men eftersom att just den här filmen är baserad på en sann historia så känner jag verkligen för den här filmen, en känsla jag aldrig skulle känna för en vanlig "typisk romantisk film". Och det är för att skillnaden mellan den här filmen och alla andra är att den här är SANN, så säg inte att det aldrig skulle hända i verkligheten för detta HAR REDAN HÄNT. Jag har svårt att tro att det skulle kunna hända något liknande igen, man kan ju alltid hoppas på mirakel.

Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they're always there.

.
.
.
Det är sjukt när jag tänker på hur många nya personer jag har fått i mitt liv under en så kort tid. Det bästa med det är att de flesta av dom är äkta rakt igenom. Jag har hellre en enda äkta vän än hundra falska vänner.
Jag har även tappat kontakten helt med några gamla vänner. Det var dom som var med och gjorde alla fina minnen under min barndom. Så tack för allt och hoppas det blir fler minnen med er. Jag kommer aldrig ifrågasätta vår vänskap trots att det var 1-3år sen senast.

Jag hittade inte bilder på alla, så självklart har jag inte glömt er: Jackie, Azita, Linn, Carro, Nazila, Lisa, Olfa, Selma, Reem, Amina & Dalal.

Music can take you back to paths once travelled, memories once lived, love once felt.

.
.
-
Jag är nästan klar med designen. Nu är det bara en passande header som fattas! (Det får vänta ett bra tag haha). Som ni kanske har märkt så har jag gjort en spellista med låtar som jag brukar lyssna på, det är typ bara RnB-låtar. Listan på de låtar man kunde få lägga till i spellistan va FATTIG, jag satt i 4 timmar och sökte låtar att sätta in men bara 70% av dom gick att ha med i spellistan -.- . Tro mig, om alla låtar funkade så skulle det vara dubbelt så mycket låtar på min spellista om inte mer. Så ni som inte gillar den; LÄR ER! eller dra (jag rekommenderar starkt det första alternativet ;) ). Min blogg, mina regler. Jag har valt ut varje låt med omsorg haha så det finns inga dåliga låtar alls, därför bor jag också i min blogg nu.
-
Jag blev klar med den igår natt och stannade uppe för att njuuta av musiken (& ta lite bilder thihi) :
Musiken är min drog, spellistan är min langare, ha!

I'm only looking back if it's my ass in the mirror

-
Nu är jag klar för utgång, kisses! :

I hate it when I meet someone attractive but have the personality of a brick wall..

.
..I do, bara för att du är fin så betyder det inte att du är för cool för att bete dig normalt. Lek inte svår, du ser då bara fulare ut i mina ögon. & va inte för lätt heller, det äcklar mig. Jag säger inte att man ska vara där nånstans mellan utan man ska vara sig själv bara.